Vineeri töötuba / plywood workshop

 Hi all, let's build! 
 
I'm inviting everyone to experiment on a plywood sculpture this coming Thursday. We'll begin with bringing our material from downtown at 12.00 and continue around our building until there's light. Ask for more information if you're interested! 
 
////////////////////////////// 
 
Tere, 

kutsun kõiki neljapäeval väiksele disaini- ja ehitustööle.
Hetkel on võimalus demonteerida Tartu Linnamuuseumi hoovilt umbes 200 vineermoodulit, mille me saaksime oma õppehoone ette enda käe järgi suureks ruumiliseks skulptuuriks/tarvilikuks välimööbliks kokku panna.
Tükkide koost lahti võtmine ja uuesti kokku panemine hõlmab mitmete pisikeste detailide kallal töötamist. Seega oleks tartk alustada juba keset päeva, et õhtuks kusagilegi välja jõuda.
Ootan esimesi huvilisi saabuval neljapäeval Linnamuuseumi (Narva mnt 23) hoovile juba kell 12. Kellel on pärast seda veel loenguid, saab vahepeal tundides käia ja näiteks pärast tagasi tulla.  
 
Kui tükid on lahti võetud, toome nad autodega kooli juurde ja siin on juba üsna vabad käed mis nendega edasi saab. Ootan koolilt veel ära vastuse selle kohta milliseid asukohti me tohime kasutada - pean ise silmas akende alust mururiba, meie rõdu ja siis seda platsi rattahoidjate kõrval, kuhu pargib jonnakalt alati 2 autot, kuigi seal ei ole parkimiskohti. 
Töö õnnestumiseks on oluline, et meil oleks vähemalt kahe-kolme inimese peale üks akutrell. Kes on praegu kodus või kellel on mujalt laenata - väga oluline oleks, et te võtaksite neid kaasa. Mul endal on üks, aga ühega me ei jõuaks kusagile. Kui tööriistakohvris leidub, võtke kaasa ka T30 torx kruviotsik (see on üsna jäme kuuskant, ärge ära ehmuge, number on õige).
Saame kooli juures toimetada seni kuni ise jaksame ja lõpetada õhtu all keldris EMYSi ruumides väikese istumisega. Loodan ise töötegijatele hankida ka meeldivat snäkki. 
Spread the word! 
 
Anna-Liisa 56 56 01 65 
Eelmine
Suvepäevad!
Järgmine
Tutvumispidu!

Lisa kommentaar

Email again: