Populaarne TalveAkadeemia otseülekandena veebis

Sel nädalavahetusel, 27. veebruar kuni 1. märts Nelijärve Puhkekeskuses toimuvast üliõpilaste teaduskonverentsist TalveAkadeemia on võimalik osa saada ka neil, kes kohale tulla ei saa. Nimelt toimub esmakordselt läbi kõigi kolme konverentsipäeva Nelijärvelt veebi vahendusel otseülekanne Eesti Maaülikooli veebi avalehel: www.emu.ee või mss://video.eenet.ee/live .

Sel aastal juba 7-ndat korda toimuva TalveAkadeemia teema on „Linnaplaneerimine – luues säästvat elukeskkonda“. TalveAkadeemia on Eesti suurimaid üliõpilaste teadussuunitlusega kogunemispaiku, kus osaleb 150 keskkonnahuvilist üliõpilast, noorteadurit, teadurit jpt.

Talveakadeemia on tudengite seas populaarne: eelmisel aastal said konverentsi osalejakohad täis 8 tunniga ning sel aastal juba rekordilise 1 tunniga.

Eesti linnade tuleviku teemal fantaseerivad maastikuarhitekt Mart Hiob ja geograaf Jussi Jauhiainen. Välisesineja, Soome visionäär Eero Paloheimotutvustab oma massiivset planeerimisprojekti – Hiinasse rajatavat ökolinna. Noor teadlane Kadri Leetmaa analüüsib aga valglinnastumist Tallinna ümbruses.

TalveAkadeemia projektijuht Kadri Runnel: "Linnaruumi näol on tegu Eestis veel laiemas ringis suhteliselt teadvustamata, kuid kahtlemata väga põneva teemaga. Konverentsiprogramm on endalegi üllatuseks saanud väga esmajärguline."

Infot programmi, esinejate, otseülekande ja palju muu huvitava kohta leiab TalveAkadeemia kodulehelt www.talveakadeemia.ee
Eelmine
Tartu pöög
Järgmine
Palju õnne sünnipäevalastele!

Lisa kommentaar

Email again: