Fotokonkurss LUMOS võitjad

Sellel postitusel on 1 vastus
Täname kõiki osalejaid väga huvitavate ja kvaliteetsete fotode eest. Laekunud fotodelt on näha, kui erinevalt on võimalik valgust näha ning seda kinni püüda. Kõiki fotosid saab vaadata meie Facebooki galeriist.

Nüüd aga põnevama osa juurde: 

Žürii, koosseisus: Märt Haamer (Overalli esindaja) ja  Vallo Kalamees (Pallase valgusõpetuse õppejõud), olid väga positiivselt meelestatud just erinevate lähenemisviiside ja vaatenurkade esitlemise üle. Enamasti on valgus abivahend, mis toob esile pildistatava kujutise. Kui aga on eesmärgiks püüda just valgust, läheb asi keerukaks.  Žürii liige Vallo Kalamees tõi välja, et julgus on juba selles, kui oled oma pildi välja pannud. Kiitus kõigile!

Arutelu tulemusena jäid peaaegu samale pulgale kaks fotot, millest võidu napsas endale Aleksandr Kljuchenkowi foto “01.35"


Foto püüdis pilku just oma eripärase perspektiivi ja lähenemisega. Tegemist on vaatega, mis on meil kõigil silme ees pea iga päev, kuid selle huvitav ja esmalt arusaamatu raamistik, annab sellele võlu ja omapäeva. Žürii tõi välja, et antud foto pole lihtsalt ära tehtud vaid ka nähtud vaeva - märgatud. Foto saab pärjatud Canon PowerShot ZOOM kaameraga, mille pani võitjale välja Overall Eesti. Lisaks 100 tasuta tavamõõdus paberfotot Photopoindi veebilehelt https://www.photoexpress.ee/.

Kuna võidupildiga pea samale pulgale jäi ka Cairos ülesvõetud Muhamad Atty foto “Displaced,” otsustasime selle siiski ära märkida ning premeerida EMÜSi meenega. 


Tegemist on julge fotoga ning võib isegi väita, et enamus inimesi oleks kuulutanud selle foto ebaõnnestunudks, kui siin kohal autor teadis väga hästi, mis ta teeb ja oskas ruumi ja sellest olevat valgust tunnetada.  Profesionaalne fotograafia, millesse on püütud nii emotsiooni kui liikumine. Pildi eri osad jutustavad oma lugu, kuid koos loob ühtse terviku. Paneb vaatleja mõtlisklema, mis täpselt fotol toimub ning millega täpselt tegu on.


EMÜSi lemmiku auhind läheb Aleksandr Kljuchenkowi fotole "21.20." Maagilise pealkirjaga fotol, on värvid väga hästi tabatud - omavahel moodustavad põneva koosluse. Tabanud ka konkursi teemat naelapea pihta. Kui mõelda linnakeskkonnast, siis seda see foto ka täpselt kujutab. Kompositsioon on samuti paigas ning foto ei mõju juhuslikult. Punane foor ja vasakul valge kõnnitee tasakaalustavad pildi kenasti ära.  Foto autor saab Juhani Puukooli kinkekaarti väärtusega 100 eurot ning 100 tasuta tavamõõdus paberfotot Photopoindi veebilehelt https://www.photoexpress.ee/. Auhinna juurde kuulub ka MiniMelts Estonia kinkekaart 15-euro väärtuses! Kinkekaarti saab kasutada Lõunakesuse jäätise- ja minipannkoogikohvikus.


Kahe auhinnaga pärjatud autorit julgustab žürii kindlasti korraldama oma fotonäitust. Tegemist on väga hea silmaga fotograafiga, kes vaatab asjadele teise nurga alt ning oskab neid ka vormistada. 


Ülekaalukalt oli publiku lemmikuks Rene Unnuki Tartu linnas ülesvõetud foto "Lights reflection." Autorit pärjatakse maagilise valguslambiga Kosmosevalguselt. Lisaks 100 tasuta tavamõõdus paberfotot Photopoindi veebilehelt  https://www.photoexpress.ee/ ning 15-eurose kinkekaarti MiniMelts Estonialt, mida saab kasutada Lõunakesuse jäätise- ja minipannkoogikohvikus.


Žürii poolt said ära märgitud ka järgmised fotod (tagasiside saadetakse teile lähipäevil meilile): 

Kaja Veddel “Kurgikuma”

Loviisa Lill “Märg valgus”

Aleksandr Kljuchenkow "23.30"

Kaja Veddel “Suvesume linn"


Üldiselt oli konkursi piltide tase väga kõrge, mis tegi lõpliku otsuse langetamise keeruliseks. Omaltpoolt täname kõiki toetajaid, osalejaid ja ka hääletajaid. Soovime omalt poolt indu ja uusi toredaid pilte.
Kohtume juba uute teemade ja uute fotodega järgmistel aastatel. 


Eelmine
DISAINIKONKURSS
Järgmine
FOTOTÖÖTLUSE AKTSIOONI VÕITJAD

1 vastus

GET RICH WITH BLANK ATM CARD, Whatsapp: +18033921735

I want to testify about Dark Web blank atm cards which can withdraw money from any atm machines around the world. I was very poor before and have no job. I saw so many testimony about how Dark Web Cyber hackers send them the atm blank card and use it to collect money in any atm machine and become rich {DARKWEBONLINEHACKERS@GMAIL.COM} I email them also and they sent me the blank atm card. I have use it to get 500,000 dollars. withdraw the maximum of 5,000 USD daily. Dark Web is giving out the card just to help the poor. Hack and take money directly from any atm machine vault with the use of atm programmed card which runs in automatic mode.

You can also contact them for the service below

* Western Union/MoneyGram Transfer

* Bank Transfer

* PayPal / Skrill Transfer

* Crypto Mining

* CashApp Transfer

* Bitcoin Loans

* Recover Stolen/Missing Crypto/Funds/Assets

Email: darkwebonlinehackers@gmail.com

Text & Call or WhatsApp: +18033921735

Website: https://darkwebonlinehackers.com
Kylie Harvey, 6. märts 2023

Lisa kommentaar

Email again: