emys.ee täieneb

Kauaoodatud galerii-moodul on saabunud EMÜSi veebi! Täna on seal üleva Stencili-õhtu pildikogu ning album EMÜS-i viimase aja plakatitega, kuid need ootavad tubli täiendust. Surematu kuulsus ootab kõiki pildistajaid ning möödunud üritusi mäletatakse veel kaua, kui need on üleval EMÜSi galeriides. Kellel on häid pilte viimase paari semestri üritustest, laske aga tulla. 

 Saada valik oma pilte näiteks aadressile toimetus@emys.ee (pikemad küljed maks. 1000 pixlit, veebiformaadis, noh).

Väikseid muutusi on veel – nüüdsest on lihtsal kujul üleval ka seltsi liikmete nimekiri. Lisaks täieneb meie veebi Edicy-nimeline mootor pidevalt, millel saab silma peal hoida nende blogis – www.edicy.com/blog.

Kõikidel seltsilised on oodatud ja PALUTUD liituma emys.ee-ga, et saaks uudiseid-mõtteid-üritusi BLOGIDA ja pilte riputada. Tänaseks on seltsilistest INTERAKTIIVSEKS hakanud Anna-Liisa, Kerda, Remi, Taavi, Iris, Edgar, Kaisa, Piia, Kiks, Kadi, Martin, Liis, Jaana ja siinkirjutaja, kuid oodatud on ka kõik teised huvilised!

Samas on jätkuvalt pakkuda sinunimi@emys.ee postiaadresse, mis töötavad sama süsteemi peal nagu gmaili aadressid. Asja võlu on selles, et ühte postkasti saab kokku tuua mitu kontot ja siis kirja saatmisel ise valida, millist kasutada.


Kirjuta vaid aadressile toimetus@emys.ee, saada oma pildid, küsi emys.ee juurdepääsu või uut meiliaadressi!



Eelmine
Jõulupidu
Järgmine
Valgusmatk 14.01

Lisa kommentaar

Email again: