EMÜS-lased Aalto Ülikooli külastamas

Jaanuari viimasel nädalavahetusel, nagu ka eelmisel aastal samal ajal avanes EMÜSi aktiivematel liimetel võimalus minna uudistama kuidas toimub maastikuarhitektide õpetamine Soomes. 
Meid võtsid vastu Aalto Ülikooli maastikuarhitektuuri tudengite erilaseltsi Vista ry esindajad, kes tutvustasid oma kooli ja õppekava ning arutletud sai Maaülikooli ja Aalto Ülikooli õppekavade erinevuste ja sarnasuste üle. 
Külastasime ka Helsingi Arhitektuurimuuseumi kus oli üleval näitus haigla-ja meditsiiniasutuste arhitektuurse ajaloo kohta Soomes. See oli ammutamaks inspiratsiooni õhtuseks workshopiks mille viisid läbi soomlased. Teemaks oli tervendav aed ja iga tiim mis koosnes nii soomlastest kui eestlastest, pidi valmistama maketi millisena nad kujutaksid ette head tervendavat aeda. Raviasutus millele aed kujundada oli lahtine, küll aga olid olemas täpsed suunised milline üks tervendav aed välja näeb. Valmisid aiad nii lastehaiglale kui ka vanadekodudele. 













































Mõned näited valminud töödest

Rahvusvahelise maastikuarhitektuuri kuu Aprilli raames on oodata soomlaste külaskäiku Maaülikooli EMÜSi liikmetele, et osa võtta ja aitada läbi viia APRILL 2016 sündmusi. 


Reisi toetasid Maaülikooli Põllumajandus-ja keskkonnainstituut ja Eesti Kultuurkapital. 


Eelmine
EMÜSi jõulupidu 16.12.2015
Järgmine
Võimalus tellida EMÜSi sümboolikat

Lisa kommentaar

Email again: