20.11.08 stencileid MEISTERDAMA!

Sellel postitusel on 1 vastus

hei,

 

Järg etsi-sketsile toimub stencili tegemise vormis:

 

Mis on stencil? - vaata: www.stencils.ch

 

kus? - PUIESTEE  80A TTü Tartu Kolledži Maastikuarhitektuuri stuudios.(kolmandal korrusel)

 

Rivo Mehilane räägib stentcili olemusest, mõttest ja õpetab, kuidas seda teha!

Et järgmisel korral kõik ikka stencili tegemisest osa saaksid võtta, siis palun teil enne 20ndat otsida välja pilt, mis väljendaks inimese liikumist. On oluline kõigepealt kujutada enda jaoks see koht, kus liikumine aset leiab (see võib olla nii Tartu linn kui ka nt kosmos) ja sealt lähuvat võiks puhtalt see liikumine väljendada koha iseloomu.

 

Pilt võib olla nii enda tehtud v netist leitud foto kui ka joonistus, mis on sisse skännitud. Värv pole oluline, sest lõpuks on kõik ühevärvilised (või kes oskab juba, võib värviliselt teha).  Võiks olla A4 suuruses.

 

Need, kes valdavad photoshopi –võlumaailma võivad pildi ise lõikamiseks ära töödelda; need, kes veel ei oska võivad selle saata mulle ( liispihl@gmail.com ) ja teen selle valmis (oleks hea, kui vb saadaksite mitu pilti. Siis on kindlam, et pilt sobib.) Selle kohta, mis pildi töötlemiseks teha tuleb,  räägib Rivo lähemalt 20ndal. (Võite võtta kaasa arvutid, et saaks kaasa proovida; photoshop on mul plaadi peal  olemas)

 

Pilte hakkame kohapeal välja lõikama ja teeme proovi ka. Selleks tuleb kaasa võtta paberi-/vaiba- v siis lihtsalt objektimehenuga(kuidas kellelegi). Võib olla ka skalpell või mõni stencililõikamislaser, kui on kodus olemas.  Oleks hea, kui on kaasa võtta A3 joonistusbloki kaas, millest stencil välja lõigata.

 

Oleks tore, kui kõik, kes otsustavad kohale ilmuda, annaksid sellest mulle teada. samuti vastan kõikidele küsimustele:

Liispihl@gmail.com; +37253816003

 

Eelmine
Tähelepanu! SOTSPOP pidu.
Järgmine
Seminaride sari „AVALIKU RUUMI IDENTITEET”

1 vastus

Üritus algab kell 18.00! Taavi, 11. november 2008

Lisa kommentaar

Email again: