Töid maastikuarhitektuuri näituse jaoks..

Sellel postitusel on 1 vastus
Meeldetuletuseks üks listist läbi käinud uudis...
***
Karin Bachmann: Juba varem listidest läbi käinud uudisel, et sügisel toimub Tartus pargikonverents, on veel teinegi tahk - konverentsi sees avatakse suur maastikuarhitektide Tartu koolkonna näitus. See toimub õues, pargis, ja on lisaks tööde näitamisele ka iseseisev maastikuinstallatsioon, kus töödest kasvavad välja elemendid ja vastupidi. See on praegu üldine raamistik - täpsem kontseptisoon selgub juulikuus.
Näituse korraldaja on EMAL; korraldusmeeskonda kuuluvad Merle Karro-Kalberg, Mihkel Lember, Katrin Maask, Terko Veensalu, Antti Pääsukene, Anna-Liisa Unt, Mirko Traks, Aljona Galazan, Karin Bachmann; kaasaaitajaid teisigi.
 
Seega, palume kõigil vaadata üle oma portfoliod, sahtlid, mapid - tuulutage töid ja saatke need minu aadressile. Kõigist saabunuist valitakse välja parimad ja neist koostatakasegi näitus. Teema ei ole piiratud, samuti formaat - oodatud on projektid, kujundused, planeernugd, konkursitööd, ka kirjutised, eksperimendid, ideekavandid, skulptuurid; tehtud üksi või grupiti - millest iganes te arvate, et need on head mõtte ja/või kujunduse poolest ja väärt näitusele panekut. Valitud tööd viiakse hiljem ühtsesse kujunduslikku vormi; töö autorid peaksid olema valmis tegema vajalikke täpsustusi ja muudatusi. Oodatud on ka üliõpilastööd.
 
See on nüüd võimalus saada pildile. Olge kärmed osalema! Töid ootame juunikuu lõpuni, peale seda teeb komisjon otsuse.
 
Kiirustage, kodanikud maastikuarhitektid!
 
Palun levitage kirja kõigi enda kursakaaslaste seas, kes ehk kasutatud listidesse ei kuulu, kuid ometi erialast tööd teevad.
 
Töid oodates,
 Karin Bachmann
karin.bachmann(ät)askh.ee
 küsimused: 53 487 656
Eelmine
emys.ee alustab
Järgmine
api elasa api

1 vastus

Investment is one of the best ways to achieve financial freedom. For a beginner there are so many challenges you face. It's hard to know how to get started. Trading on the Cryptocurrency market has really been a life changer for me. I almost gave up on crypto at some point not until saw a recommendation on Elon musk successfully success story and I got a proficient trader/broker Mr Bernie Doran , he gave me all the information required to succeed in trading. I made more profit than I could ever imagine. I'm not here to converse much but to share my testimony; I have made total returns of $20,500.00 from an investment of just $2000.00 within 1 week. Thanks to Mr Bernie I'm really grateful,I have been able to make a great returns trading with his signals and strategies .I urge anyone interested in INVESTMENT to take bold step in investing in the Cryptocurrency Market, he can also help you RECOVER your lost Cryptocurrencies. you can reach him on WhatsApp : +1(424) 285-0682 or his Gmail : BERNIEDORANSIGNALS@GMAIL.COM
, bitcoin is taking over the world, tell him I referred you
Dave allen, 14. aprill 2024

Lisa kommentaar

Email again: