emys.ee alustab

emys.ee alustab
EMÜSi veebi uus versioon aadressil http://emys.ee on mõeldud selleks, et kõik EMÜS-i liikmed, kel soovi, saaksid väga lihtsalt ja omal käel blogisse postitada, kuulutusi lisada, kalendrisse sündmusi märkida ja EMÜSiga seotud fotogaleriisid üles riputada. Märksõna on "user-based-content." Veebitoimetus on OUT, tavakasutajad on IN - EMÜSlased saavad ise veebile luua sellise sisu, nagu nad soovivad.

Blogi ja kommentaarium vahetavad välja foorumi, küsitluse-funktsiooni ja omaaegse mittetoimiva "siseveebi". Kohe-kohe on tulemas fotogalerii funktsioon. Ainus, mis uue veebi puhul vanast maha jääb on interaktiivne liikmete nimekiri, ent nagu mäletate, oli selle uuendamisega pidevalt probleeme.

Värskendamist vajaks veebi kujunduslik pool, ent hetkel peab see ootama.

***

Kuidas kolimine võimalikuks sai?

EMÜSi uuel veebil on (hetkel) küll vana nägu, ent totaalselt uus mootor. Meil on privileeg olla uue ja kuuma Tartus arendatava maailmatasemel veebitarkvara Edicy testklient. Jah, programm pole veel 100% valmis, ent ta toimib juba praegu paremini ja veatumalt kui vana süsteem. Põhiline muudatus on kasutajamugavus - Edicy-süsteemiga veebi tegemine ja haldamine on ülilihtne, mistõttu ongi võimalik suurema ringi emüslaste kaasamine.
Eelmine
skitseerimine ja elasa (ametlik)
Järgmine
Töid maastikuarhitektuuri näituse jaoks..

Lisa kommentaar

Email again: