Kultuuritehase festival 2008

Polümeri pressiteade: "22. augustil avab Polymer oma uksed, aknad ning katusepealsed ning kutsub huvilisi Kultuuritehase Festivalile. 22.-31. augustil saab Polymeris nautida mitmepalgelisi kultuurisündmusi. Tänavune Kultuuritehase Festival keskendub noorte kultuurile, interdistsiplinaarsusele ning linnaruumi ja keskkonna teadlikkusele."

"Kultuuritehase festival toimub sel aastal juba neljandat korda. Festivali raames toimuvad Polymeris näitused, etendused, õpitoad ja muidugi ka peod. KTFi avab tänavu EKA laulukoor, motomeeste rokkbändi Naughty Roosteriga ja halbroki kuulutaja Dirty Dianaga. Ühtlasi leiab aset Andres Väiko ja Ramon Tohveri näituse "Eleegiaid õlitamata õitele" avamine ning õhtu jätkub Diletantide Avangardiga. Suve jooksul oleme rajanud koostöös Linnalaboriga Madallennu katusele aia, mis on meie panus piirkonna rohelisemaks ja inimsõbralikumaks muutmisel, kus festivali vältel toimuvad õpitoad ning kirjanduslikud õhtud koostöös noorte kirjanike platvormiga Värske Rõhk, kes otsivad viise, kuidas kirjandust inimesteni tuua. Katused on ju lamamiseks mõeldud ja tähevalguses on mõnus kuulata arutelusid ja monolooge huvitavatel teemadel.
Kultuuritehase festival toetab igasugust eneseväljendust. Meie programmis on võrdne koht nii asjaarmastajalikul taidlusel kui professionaalsel kultuuril.


Selline ongi Kultuuritehase nägu.

KTFi koostööpartnerid on Linnalabor, Uue Maailma Selts ja Värske Rõhk.

Toetajad on Eesti Kultuurkapital, Maxit, Ceres, Kristiine Leht, MTV eesti, Femme ja Rada7.

Lisainfo ja festivali programm:
"festival.kultuuritehas.ee""

Eelmine
AVAMAA – MoKSi rahvusvaheline kunsti- ja ideedesümpoosion
Järgmine
Pargikonverents 1-5. oktoobril 2008. a.

Lisa kommentaar

Email again: