Tule neljapäeval skitseerima ja musitseerima!

Sellel postitusel on 1 vastus
Sel neljapäeval, 16. oktoobril:
18:00 TÜ Raamatukogu ees - tule tutvu skitseerimisega Etsi juhtimisel.
Kaasa sketchbook ja pliiats...

"Mõte selline, et läbi erinevate kunstivormide õppida tundma inimest, sest inimene on kõikide asjade mõõt nagu ka maastikuarhitektuuri... Ennekõike on selle mõte näidata erinevaid isiksusi. Kes millisena näeb inimest! Hiljem neid võrrelda. Kindlasti tekib mõtteid kuidas seda teemat edasi arendada töö käigus. See tähendab, et ma ei taha mingisuguseid piire sulgeda. Tahan, et loomingul siinjuures polekski piire.  Arvan, et oleks tore kõik koos kunsti teha, et nooremad saaksid õppida vanematelt ja miks mitte ka vanemad noorematelt.
Lisa loomingulist tegevust ei jookse meil kellelgi mööda külge maha.
Seega....
 
Peale L´Etscetchi sellel kuul on oktoobris plaanis meisterdada stencileid koos Rivo Mehilasega, kellel on kindlasti palju häid mõtteid.
 
Seejärel jaanuaris toimub Robert Suvi (TTÜ kunstnik/dotsent) juhendamisel joonistamine ja veebruaris maalimine.
 
Märtsis voolime savist inimesi koos Marika Kadakuga, kes on TTÜ maastikuarhitektuuri magistrant ja lõpetanud skulptuuri Tartu kõrgemas Kunstikoolis
 
Niikaua kuni saviskulptuurid on põletamisel valmistame maketi, kuhu peale need inimesed hiljem panna ja lõpuks maikuus näitaks kõike seda, mis sai tehtud, näitusega Pärmivabrikus.
 
Loodetavasti saab meil koos tore olema ja saame üksteisele inspiratsiooni jagada......."

Liis Pihl


21:00 seltsi ruumides - tule tee mõnusat muusikat teiste seltsilistega...


Eelmine
EMÜSi juhatus 2008/2009
Järgmine
SIRP: Disainiööl püüti Tallinna kodustada

1 vastus

minu meelest igati korsa läinud õhtu. Aitäh, et tulite rohke osavõtuga visandama ja oskasite vihmases ilmas ning linnamaastikus näha probleemi asemel kvaliteeti. edgar, 17. oktoober 2008

Lisa kommentaar

Email again: