Suveakadeemia 2008

Sa pole käinud Matsalus?

Tahaksid tundma õppida sealset elu-olu ja võib-olla midagi kohapeal ka ise ära teha? Juba varsti-varsti avaneb Sul see suurepärane võimalus -  sest toimub järjekorras juba kolmas Suveakadeemia!

 

Mis on Suveakadeemia? Nendele kes veel ei tea, siis Suveakadeemia on Talveakadeemiast välja kasvanud üritus, mis vaatamata oma akadeemilisele kõlale on tegelikult hoopis koht puhkamiseks - aktiivselt, harivalt ja mõne Eesti kaugema nurga arengule kaasaaitavalt.

 

Sel aastal on Sul võimalus lausa 7 päeva jooksul näha, kohtuda, tunda, mõista, küsida, arvamust avaldada, puhata, füüsiliselt pingutada, tantsida, laulda, mängida, matkata, avastada vana, õppida uusi töövõtteid,  leida sõpru jne. Lisaks, et mõnesse teemasse rohkem süveneda ja midagi reaalselt ära teha, pakume sel aastal välja kolm grupitööd: õuesõppe, maastikukaitse- ja hooldus või maaettevõtlus. Kõik Suveakadeemia osalejad võivad aga ka ise oma alternatiivseid ideid välja pakkuda ja neid kohapeal seejärel elluviia.

 

Niisiis Suveakadeemia toimub sel aastal Matsalus 12-18. juulil. Registreerumine algab juba 16. juunil ja kestab 30. juunini. Täpsemalt infot kogu ürituse kohta on võimalik varsti leida aadressilt www.talveakadeemia.ee/suveakadeemia2008 

 

Kohtumiseni - Matsalu puisniidud ootavad meid väga!

 

SA korraldajad

Eelmine
Ajutised aiad 2008
Järgmine
EMÜS-i suvepäevad

Lisa kommentaar

Email again: